Ska du sluta med hästar?

En av frågorna som dök upp när jag berättade att Flingan är såld var om jag skulle sluta med hästar helt nu. Och svaret på den frågan är: jag vet inte. 

Just nu känner jag mig mätt på hästar, faktiskt. Men om sommaren går så kanske jag känner annorlunda i höst? Vi får se hur det blir helt enkelt. Helt hästlös kommer jag nog inte att vara för alltid, men just nu känner jag att det skulle räcka med att vara medryttare på någons häst. Det är ett enormt ansvar att ha en egen häst, det krävs massor med tid och pengar och man blir otroligt låst och uppbunden. Så att kunna rida bara någon gång ibland utan allt annat som hör till, så kanske.

Om jag någonsin kommer skaffa en egen häst igen så kommer det vara ett nytt projekt, liknande Flingan. Jag skulle aldrig köpa en ”färdig” häst, det är inte det jag tycker är roligt.

Men som sagt, tiden får utvisa hur det blir! :)

DSC_0069

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Ska du sluta med hästar?

  1. En följdfråga på det: kommer ni bo kvar på gården nu när du inte har häst eller söker ni lägenhet inåt stan istället? Kan tänka mig att ni vill ha nära till naturen för hundarnas skull men kanske ändå bo lite mer centralt? :)

  2. En del saker är helt enklet att man måste känna sej fram för att vet hur det ska bli eller bara ta en paus o fortsätta igen men annars kan man vela länge. Ta den tid du behöver 😉

  3. Jag har läst ikapp på din blogg, och fasen, jag vill gråta en skvätt – så sorgligt att behöva sälja sin häst, kan inte tänka mig hur svårt beslut det måste vara! Men rätt beslut, annars skulle du aldrig har tagit det! KRAM

    • Det var ju inte direkt att jag ”behövde” sälja honom. Jag hade ju kunnat ha kvar honom jag ville, men nu kändes det inte rätt. Så visst var beslutet svårt och tungt och det är aldrig roligt att säga hejdå och stänga ett kapitel liksom men som du säger, det var rätt beslut! :) KRAM

  4. tråkigt att du tappat lusten… men som sagt, det kostar ju en hel del och kräver mkt tid. så det är något man ska göra om man verkligen brinner för det.

    sv: ja, jag blev så rörd när hon tyckte att det passade på mig :’) haha.

  5. Oj, ja har verkligen varit grymt kass å att avsätta tid till att andas framför datorn en stund, har helt missat detta. Kom lite som en chock. Men ja, det kommer val o resor o livet och det kommer nog bli as bra. Vi håller tummarna för flingan. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>