13/7

Då kör vi, måndag igen. Dags för ännu en dag på kontoret. Det är så svårt att hålla motivationen uppe på jobbet nu när det är så tomt på kollegor. Många som har semester och de få som är på plats är så utspridda så man känner sig aningen ensam. Man får verkligen känna på hur viktigt det är att ha bra kollegor för att trivas på jobbet. Inte själva arbetsuppgifterna som har den största betydelsen. Utan bra kollegor skulle vilket jobb som helst bli tråkigt tillslut.

Vad gör ni idag? Fler som jobbar eller är alla lediga..?

IMG_0697

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “13/7

  1. Håller med dig!! Såååå viktigt med bra kollegor på jobbet :) Själv är jag ledig idag för de är min födelsedag hehe 😀

  2. Word !! Själv jobbar jag en del ensampass med nätter osv, men det är helt okej. Dock är det ju roligast att träffa lite folk och jag har verkligen jättebra kollegor på mitt nya jobb. Nu håller jag bara tummarna för att jag ska få stanna.
    Hoppas du har en skön sommar trots jobbandet ;P
    Kram

  3. Jag förstår att det blir lite tråkigt på jobbet när så många är borta. :/ Hoppas de kommer tillbaka snart! :) Själv var jag ledig idag, men jobbar i morgon.

  4. Tråkigt att känna sig ensam på arbetet! :/ men en väldigt fin bild på dig, älskar färgen på tröjan! 😀

    Sv; ja, det var super roligt med en roadtrip 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>