15/7

Alltså AAAAJ! Idag har jag träningsvärk i typ hela kroppen. Det är helt galet. Kan knappt röra mig. Musklerna mellan revbenen är värst. Aj, aj. Igår var jag nämligen på en kompisdejt och vi bestämde oss för att gå på Friskis och Svettis jympapass i parken. Det var riktigt roligt faktiskt. Både jympapasset och kompisdejten. Jag har aldrig kompisdejtat förut på det sättet så det var faktiskt lite nervöst. Men som sagt, vi hade riktigt roligt och jag ser fram emot nästa gång vi ses! :)

Annars då? Känns som om jag har fullt upp hela tiden.. men det är nog mest i huvudet det är fullt upp. Så många tankar som far omkring om olika saker samtidigt som jag planerar lite olika projekt. Lite för mycket samtidigt som vanligt.

Hur har ni det? :)

FullSizeRender (13)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “15/7

  1. Snygging!! <3

    Svar; Inte varit så bra ett tag, men skedde ändå ganska plötsligt allting & mitt i resan… Men jag mår bättre nu så det var väl det bästa trots allt att det faktiskt tog slut mellan oss!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>