18/7

Godmorgon!
Vaknade för 1,5 timme sen med hjärtat i halsgropen, tittade på klockan 8:45. Shit jag borde vara på jobbet nu. Varför har inte klockan ringt? Tänker ett varv till och inser att det är lördag och att jag inte alls borde vara på jobbet nu. Så jag har legat kvar i sängen och dragit mig fram till nu. Härligt.

Igår var jag på ännu en kompisdejt. Himla trevligt var det och även lite komiskt då det visade sig att båda flyttade från Gävle hit. Sjukt vad världen är liten. :)
Idag kommer mamma och hennes man hit på besök och stannar till imorgon. Får se vad vi ska ta och hitta på! :)

Vad gör ni i helgen?   

IMG_0552

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “18/7

  1. haha, jag hatar paniken när man tror att man ska vara på jobbet och så är man ledig! 😛 fast det är ännu värre om det är tvärtom, att man tror man är ledig, så är man inte det!

    sv: hihi, ja det var verkligen en upplevelse!! 😀

  2. Snygging!! :)

    Svar: nej men sedan får man ju reda på den riktiga sanningen några veckor efter nu, så han kan rent ut sagt dra åt helvete. För mig är han som död. Och jag är så oerhört tacksam över att det tog slut mellan oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>