Full fart

Det är verkligen full fart nu hela tiden känns det som. Alltid nånting. Men som vanligt är det bara roligt! :) Igår var vi några stycken som tog en spontan after work, himla trevligt! Och faktiskt så var det läge för chill på uteservering, hur härligt som helst. :)

Idag efter jobbet mötte jag upp en av tjejerna jag var på kompisdejt med förra veckan för en dejt nr två. Vi tog en fika och satt och snackade i 1,5 timme :) Nu är jag i full fart med att packa, imorgon bär det av till Gävle. Är inte helt säker på om vi stannar en natt eller två. Massor med trevliga festligheter som väntar där uppe! :)

FullSizeRender (14)

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Full fart

  1. Det skulle va jättesnällt om du/ni ville läsa mitt inlägg om dressyr på min blogg.:) det handlar om att få fler yngre att börja med den sporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>