Ännu en fantastisk helg

Söndagkväll och jag har haft ännu en fantastisk helg. Valde att flexa ut tidigt från jobbet i fredags och åkte hem redan kl 11. Då var det bara hem och hämta väskan som redan var packad och hundarna och sedan bege oss mot Gävle för 80års fest! Syrrans sambo fyllde 25 och mammas man fyllde 55 så dom slog ihop det till en stor fest och firade 80 år! Och om det blev lyckat? Det var strax över 40 pers där, vädret höll sig, vi var ute exakt hela kvällen. God mat, roliga lekar, sång och en massa skratt. Det var inte förrän strax efter kl 04 som vi stängde av musiken för att gå och lägga oss.

På lördagen var vi så klart jäkligt trötta men hade en mysig dag och på kvällen laddade jag om för utgång med en kompis. Träffade massa gamla vänner som jag inte har sett på 8 år, sjukt kul! :)

Hoppas att ni också har haft en fantastisk helg! :)

IMG_2267FullSizeRender (15)

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Ännu en fantastisk helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>