27/7

Måndag och min sista arbetsvecka innan semestern drar igång! Jag ska erkänna att i våras när vi planerade semestrarna kändes det sådär att ha sen semester och plus att jag bara kommer att ha två veckor. Men nu känns det helt perfekt. Jag är glad över att jag inte hade tidigare semester eftersom det har varit höstväder i stort sätt i hela juni och juli. Och det känns alldeles lagom med två veckor av precis samma anledning.

Såå, vad händer den här veckan då? Jag tänkte försöka få till något friskis pass då det är sista veckan som dom kör det i parken, men som det ser ut nu så ska det regna exakt hela veckan så vi får se hur det blir med det. Jag ska fixa lite saker inför helgen som kommer, även denna helg kommer vara fullspäckad med saker och kommer garanterat bli kanonbra. Så hela veckan är uppladdning för helgen.

Vad har ni för planer i veckan? :)

FullSizeRender (8)

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “27/7

  1. En fantastisk bild du visar! Så otroligt fin!
    Jag tror och hoppas att sommaren är på väg nästa vecka eller veckan därpå! Då får du en fin semester!

  2. Hej! Jag har en fråga som jag har funderat länge på. Hur många läsare krävs det att ha för att vara på topplistan här på horseworld? Tacksam för svar! :)

    • Oj, helt ärligt vet jag inte riktigt hur många läsare jag har själv. Horseworld har ju inget bra statistikverktyg så det är rätt svårt att hålla koll på – så absolut ingen aning!

  3. Så tråkigt med regn..hoppas du får sommarvärme när du har semester ! :)

    Jag har inte så mycket planerat mer än att jag ska till Ullared imorgon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>