Ny almanacka

Något jag verkligen ÄLSKAR är almanackor. Sådana där riktiga i pappersform, mobilens eller datorns almanacka tycker jag inte att man får samma överblick i. Jag vill kunna bläddra ordentligt och ha det framför mig. Jag har alltid varit galen i almanackor och förut kunde jag köpa nya innan den gamla hade tagit slut. Jag älskar när man ser dagarna, veckorna och månaderna fyllas med roliga saker och aktiviteter, saker att se fram emot och som sedan står kvar där på pappret och blir till ett härligt minne. Av den anledningen sparar jag också alla mina almanackor, det blir som dagböcker och det är roligt att bläddra tillbaka i dom.

Igår fick jag hem min nya almanacka från personligalmanacka.se, det är tredje almanackan jag har därifrån och jag kommer aldrig byta. Jag älskar att man kan få den så personlig och designa den exakt hur man själv vill ha den och ingen kommer ha samma almanacka som du har.

Första året fick Flingan pryda framsidan, andra året var det jag och Micke och nu var det hundarnas tur att ta plats. Det är det jag saknar, jag skulle vilja ha så att man kan beställa extra framsidor och ändra efter årstid. Eller bara när man tröttnar. Annars är den helt perfekt. Detta år fyllde jag även i personliga födelsedagar och som alltid ett peppande citat på första sidan. ♥

almanacka1almanacka2almanacka3almanackor

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Ny almanacka

  1. Vilken fin! Låter ju toppen, ibland får man leta som en tok innan man hittar en som faller en i smaken! Får bli en sådan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>