Onsdag mitt i veckan

Onsdag och över halva veckan har passerat vilket betyder att jag endast har 1,5 arbetsdag kvar till semester! Hur härligt?! 😀 Känns verkligen behövligt med semester, få landa lite i allt som har hänt på senaste. Många stora förändringar.. och mer väntar.

Hur som helst, jobbdagen idag flöt på. Fort gick det. Sen hem, mysa lite med hundarna. Jag hade bestämt mig att om det inte började regna så skulle jag gå på det sista friskis-passet ute. Det var här i byn idag. Kl 18.45 hade det fortfarande inte börjat regna så det var bara att traska iväg. Genom byn, en knappt tio-minuters promenad så var jag framme. En timmes träningspass. Inte lika bra ledare som sist enligt mitt tycke men så klart att man ändå blev trött. Men kommer nog inte ha samma träningsvärk som sist. Sen knappt tio minuter hem igen. Så fort jag stängde dörren hemma så öppnade sig himlen och regnet fullkomligt öste ner. Haha ibland har man tur! :)

FullSizeRender (17)

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Onsdag mitt i veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>