Utställningen

Jäklar så nöjd jag är med Texas idag. Jag ställde ut honom själv och som ni vet förut så har det gått lite sådär när det är jag själv som är handler. Då vill han gärna tro att det är bus och blir lite hoppig. Men idag var det inte ett spår utav det! Så jäkla roligt!

Tycker dessutom att det var en himla bra utställning idag då dom hade gruppfinaler, det förkortar utställningsdagen massor och det blir inte så många i sista showfinalen. Så tummen upp för gruppfinaler. Texas tog ju hem första pris i rasen och kom då till gruppfinalen. I gruppfinalen kom vi sen på en fjärdeplacering.

På de två senaste utställningarna har Texas fått ligga i bur när det inte är hans tur och det funkar mycket bra. Han ligger och slappnar av och bryr sig inte alls om omgivningen. När vi inte hade honom i bur så skulle han ha full koll på allt som hände runt omkring. Idag provade jag dessutom att prov-springa ganska lång tid innan det var vår tur och sedan fick han gå in i buren igen och direkt från buren in i ringen när det var dags. Istället för att ”trissa upp” honom precis innan vi ska gå in. Upplevde att det funkade riktigt bra :)

Domarens kommentar:
Maskulint uttrycksfullt huvud, välplacerade ögon och öron. Fin hals, vällagd skuldra, stark rygg, något grund bröstkorg. Tillräckligt vinklad fram, goda vinklar bak. Rör sig väl från sidan med lite glad svans.

Det var första gången någonsin som en domare bedömde honom såhär på djupet och verkligen kände efter ordentligt genom hela kroppen. Så det var roligt! :)

utställning2510.1 utställning2510FullSizeRender (40)

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Utställningen

  1. Åh vad roligt att allt gick bra! En fjärde plats är ju jätte bra 😀

    Sv; jadå, det är alltid kul då det går bra på jobbet. Man får lära sig en massor inför framtiden även! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>