Fotobokspyssel

Förra veckan hade FUJI erbjudande om 50 bilder gratis och man behövde bara betala frakt. Älskar när dom har det erbjudandet och jag brukar alltid passa på att beställa hem massa bilder då. Så sällan som man faktiskt framkallar bilder annars! :)

Den här gången blev det 50 bilder på Amber.. Hehe. Alla mina djur som jag har/haft har en egen fotobok (okej.. bortsett från kaninerna och marsvinen jag hade förut..). Men Amber hade ännu inte fått någon så nu var det dags att fixa en till henne också. 😀

IMG_1155

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Fotobokspyssel

  1. Hej finis!
    Jag ville bara berätta att min gamla blogg liizes.com är borttagen och nu har jag skaffat den här nya bloggen hoppas vi ses där! Ha en bra kväll puss och kram Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>