Frånvaro.

Hej på er!
Nu var det längesen och det har sina förklaringar. Jag fick reda på för ett litet tag sedan att jag skulle behöva genomgå en mindre operation väldigt snart. Och nu är det gjort. Tiden innan och efter har jag av förklarliga skäl inte mått så himla bra och därför har inte bloggen prioriterats alls. Är i alla fall glad att jag under denna tid haft fantastiska människor vid min sida som peppat och stöttat. Sådana människor som trots att man känt sig som ett vrak och undvikit att titta sig själv i spegeln i några dagar för man har vetat hur illa man sett ut.. påtalar hur fin man är. Hehe DET är äkta vänskap och kärlek det! <3

Är tillbaka så snart jag mår lite bättre igen.

DSC_1346

En bild på hur jag absolut inte har sett ut dom senaste dagarna. 😉

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Frånvaro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>