Tillbaka på jobbet

Igår var det dags för mig att återvända till jobbet efter några dagars rehabilitering hemma. Man känner sig alltid så välkommen tillbaka när man har varit borta, spelar ingen roll om det är en dag eller en vecka. Igår när jag kom så stod denna godisskål på mitt skrivbord. Hur gulliga kollegor har jag inte? :)

FullSizeRender (41)

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Tillbaka på jobbet

  1. ja de blev den :D! åh va roligt att du fick det på jobbet, det gör så mycket att trivas med sitt jobb och sina arbetskamrater, tror faktiskt att man skulle kunna jobba med nästan vad som helst bara man har bra arbetskamrater :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>