Det rullar på..

Dagarna och veckorna rullar på snabbare än man hinner blinka känns det som. Det har varit fullt upp både på jobbet och i vardagen och det har inte funnits varken tid eller energi till att logga in här och knappa på tangenterna. Men nu så! Jag börjar sakta känna mig bättre efter operationen, jag återhämtar mig, men inte i den takt läkaren utlovade. Vilket gör mig frustrerad och stressad, men det är väl just det, att jag är så stressad med allt annat som händer samtidigt att kroppen inte hinner med läkningsprocessen som den annars skulle ha hanterat mycket snabbare?

Hur som helst, jag längtar till i slutet mot veckan då jag så smått får börja anstränga mig igen. Jag längtar efter att få åka med Texas till hundklubben och träna. Tror nog att vi ska planera in ett pass lydnad på klubben mot slutet av veckan. Det märks tydligt att han inte har varit aktiverad i den utsträckning han brukar.. Han som i vanliga fall brukar vara relativt lugn inne, letar nu hela tiden något att bära på och pyssla med. Försöker aktivera sig själv och jag kan inte klandra honom.

Något som känns bra är i alla fall att Amber mår bra igen, vi var ju till veterinären för ca 3 veckor sedan för att hon var väldigt halt, veterinären hittade ju ingenting men vi fick antiinflammatorisk medicin med oss hem och den har gjort sitt :)

texashöst

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Det rullar på..

  1. Ja, veckorna går fort nu. Jag kan förstå vad du menar då det kommer till läkningstiden. Hoppas det går bättre snart :)

    Sv; ja, det var jätte kul med biljard 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>