Äntligen fredag!

Hörrni.. Äntligen är det fredag! Och en helg utan planer väntar, vilket är välbehövligt. Jag skrev ju i tisdags att jag inte trodde att läkningen efter min operation hade gått så bra och det fick jag kvitto på redan på onsdagen. På onsdag morgon ringde jag till sjukhuset där jag opererades för att jag ville boka en telefontid med min läkare eftersom jag aldrig fick chans att prata med henne efter operationen. När jag förklarade för sköterskan hur jag fortfarande mådde och kände så blev hennes svar ”du ska nog inte vänta på en telefontid utan du borde komma hit om en timme”. Så sagt och gjort, det var bara att ta sig till sjukhuset. Efter en sådan operation som jag har gjort brukar man vara helt återställd inom 10-14 dagar. I onsdags var det 14 dagar från operationen och min läkningsprocess har knappt börjat! Så jäkla frustrerande. Inte ens mitt sår i näsan har läkt trots att det har gått två veckor. Fick ett sår i näsan efter syrgasen och det blöder och varar fortfarande med jämna mellanrum.

Så blev beordrad ännu mer vila och att fortfarande inte anstränga mig mer än absolut nödvändigt. Men.. DET ÄR SÅ TRÅKIGT!

Hur som helst, igår hade jag medarbetarsamtal med min chef. Vi gick ner på stan till ett mysigt café för att ha samtalet där. 2 timmars egoboost blev det och jag var verkligen glad när jag gick därifrån :) Så trots allt annat elände så finns det ljusglimtar i vardagen, helt klart. Ikväll väntar dessutom idol och tacos. Bra avslutning på veckan :)

sunshines.

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Äntligen fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>