Helgen..

Helgen har fått ruskigt fort, precis som vanligt. Trots att jag inte har haft några större planer denna helg utan bara varit hemma så har det varit tusen saker att göra (trots att jag fått stränga order om att vila).. Sålde min hästtransport tidigare i veckan och den har den senaste tiden fungerat som förråd. Så det har varit grejer typ överallt både i huset och utanför sedan dess. Så det har jag tagit tag i. Plockade ihop utemöbler och grillen bland annat och lade presenning över, gått ner med lite grejer till ladan och gått igenom lite övriga hästsaker. Transporten och sadeln är ju såld men har massa annan utrustning som nu bara ligger och förmodligen inte kommer bli använd på lång tid framöver. Kanske dags för en bloppis? 

Utöver det har jag tvättat och även tränat med Texas lite här på gården. Som sagt.. jag är typ sämst på att bara ta det lugnt och inte göra nånting.. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och invänta solsidan. :)

Hoppas ni har haft en bra helg!

IMG_0998.JPG

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Helgen..

  1. Jag tycker det är sååå mycket skönare att hitta på massor av saker på lediga dagar för då känner man att man inte kastat bort en dag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>