The last week

Ännu en vecka har gått sedan sist vi hördes och den har varit allt annat än lugn. Jobbveckan har rullat på i en rasande fart och den har bjudit på både kaos och nöje. Stundtals har det varit kaos så att man velat slita sig i håret ungefär medan vi nästa sekund har läget under kontroll och sitter och äter tårta. I fredags hade min avdelning hela fm ihop, först avdelningsmöte, sen lite julpyssel där vi gjorde julkransar och sedan avslutade vi med grötlunch. Så himla mysigt och trevligt :) I helgen har jag varit i Gävle en sväng och hunnit med så jäkla mycket, jag var där bara över dagen på lördagen och hann ta en sväng på stan, hälsa på pappa, hämta min klänning som skulle läggas upp och sedan har jag och syrran julbakat lite. Det blev saffransbullar med vitchoklad, mariannetryfflar och rocky roads. Såå gott och framförallt så hade vi så galet roligt under tiden vi bakade! 😀

FullSizeRender (51)IMG_1297IMG_1301IMG_1302

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “The last week

  1. Hej Denise!
    Jag såg att Texas inte kom till start på helgens utställning, vad hände?
    Jag skulle behöva komma i kontakt med dig, har du ändrat mailadress?
    Hälsningar Suzan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>