Fokus den här veckan..

Hela den här veckan kommer det finnas ett enda fokus.. julfesten! På fredag smäller det, företagets årliga julfest som tydligen brukar bli en rejäl succé. Första gången för mig och jag ser fram emot den såå himla mycket! Den här festen är så hypad så det är inte klokt egentligen, vi på min avdelning har på riktigt haft schemalagda möten för att diskutera klänningar till julfesten (hela avdelningen ska ha likadana klänningar), vi har schemalagt shoppingrundor, vi har diskuterat bakom stängda dörrar hur just vår avdelning ska glittra lite extra. Vi har tänkt på detaljer och kommer ha blinkande isbitar i våra drinkar. Jag har suttit med i festkommitén som har planerat hela tillställningen. Så hela denna vecka kommer andas julfest, vi ska göra klart de sista förberedelserna och tagga för årets absolut största händelse. Det kommer inte kunna bli annat än grymt. 

sneekyLiten sneaky på den kommande outfiten :)

 

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Fokus den här veckan..

  1. åh människa :O hade jag fått som jag velat så hade julgranen med varit uppe 😛 åh va roligt med julfest hoppas det blir lyckatm jag ska på julbord med mitt jobb istället :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>