Någon som är lite dryg..

Att Texas gillar uppmärksamhet är ingen nyhet för någon tror jag och på senaste tiden har han varit en retsticka utan dess like. Sedan vi satt upp vår mini-gran så är hans nya favoritsyssla att tränga sig mellan fåtöljen och granen och vifta allt han kan på svansen så att julgranskulorna låter och en del flyger iväg.. Tittar man det minsta åt hans håll då så tittar han upp på en, med en extra busglimt i ögat och skyndar sig att gå en gång till.

Eller som ibland när han tycker att man inte har ägnat honom någon uppmärksamhet på ett tag. Då kan han gå och hämta något i munnen som han vet att han inte får ta bara för att få en reaktion. Han biter aldrig sönder något eller äter upp något. Bara hämtar det och går fram och tillbaka framför  en så att man ska se vad han har tagit..

Ibland känner han för att leka med Amber men inte vet hur han ska få igång henne (som absolut inte gillar att leka) då närmar han sig deras godislåda, som hon vaktar med sitt liv. Han bryr sig inte ett dugg om godiset men däremot tycker han att det är jätteroligt när hon blir arg och går därför förbi lådan hur många gånger som helst och gärna närmare och närmare för varje gång. När Amber då försöker säga åt honom på skarpen (viftar med ena frambenet och morrar) så går han förbi en extra gång och viftar på svansen.

Haha en riktigt retsticka och man kan inte låta bli att skratta åt honom när han håller på. Lite imponerad blir man ju över alla idéer som han kommer på! Sen sätts det så klart gränser när något blir direkt olämpligt eller klassas som ren olydnad. Men det är en annan sak. Det här tycker jag bara fortfarande är lite valpigt med glimten i ögat. :)

texasgran

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Någon som är lite dryg..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>