Dragträning

Idag var det dags att för andra gången låta Texas prova på att dra bildäcket. Den här gången gick det ännu lite bättre och han blev inte skrämd av ljudet. Men däremot så tvekade han några gånger vid start som att han trodde att han satt fast. Då lockade jag lite med godis och berömde massor när han kom igång igen. Ibland så fick han upp en jäkla fart och ibland gick han bara en liten bit innan han stannade igen. Ca 10 minuter fick han dra den här gången och han verkade nöjd men absolut inte helt slut när vi var färdiga. Gäller att hålla det enkelt i början för att bibehålla en motivation! :)

Innan vi började så skulle jag ta någon bild.. Inte det roligaste att stå still.. :)

dragsele

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Dragträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>