19 december 2015

Lördag, lördag och vi är halvvägs inne i helgen. Igår när jag kom hem från jobbet så tyckte jag att det var såå härligt med en helg utan några som helst planer. Det händer nämligen inte så ofta att jag har en hel helg framför mig med absolut noll planer. Det var en härlig tanke i si så där.. en timme. Sen började det att krypa i kroppen. Vad ska jag göra hela denna långa helg? Så för att stilla min rastlöshet som så snart infann sig så började jag skruva upp nya krokar, jag pysslade lite, stor städade och lagade köksstolarna. Kvällen avslutades sen i soffan med glass och Svenska hjältar galan. Kunde inte hålla tillbaka tårarna.. hur fina människor finns det inte egentligen?

Idag har jag lekt med Texas ute på gården, passat på medan det har varit ljust och solen dessutom har visat sig. Hundarna låg sen ute på gräset och tuggade på var sitt ben en stund innan dom kom in för att vila. Efter ett par timmar var vi ut igen, för att fotografera till den nya designen som kommer upp imorgon.

Texas är verkligen rolig, när jag ska fota honom när vi ska göra något så är det de värsta som finns. Men går vi ut enbart för att fota, då sitter eller står han precis där man ställer honom och så tittar han åt lite olika håll, vrider och vickar på huvudet med jämna mellanrum och ser verkligen ut att trivas framför kameran..

Ett smakprov på en bild som togs idag:

texasjul

Självklart med sin röda fluga på! 😀

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “19 december 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>