21 december 2015

Måndag och sista jobbmåndagen det här året. Helt, helt galet vad tiden går fort. Jag har 2,5 arbetsdagar kvar innan jag går på jul- och nyårsledigt och inte återkommer förrän 4 januari. Känns otroligt konstigt men det kommer att bli såå härligt också, så klart! 😀

Så vad händer annars idag då? Först och främst får vi se när jag kommer ifrån kontoret, risk att det blir en timme extra där idag för att hinna få allt gjort. Sen när jag kommer hem blir det lite dragträning med Texas igen, ska försöka hålla i det 2-3 dagar  i veckan för att det ska ge den effekt jag vill på sikt. Har en plan där vi successivt ökar tiden för varje vecka som vi ska försöka hålla oss till. Det betyder alltså 2-3 träningspass med samma belastning innan man ökar en aning.

Här på bloggen väntar ett tidsinställt inlägg där ni får läsa om gårdagens ridning.. 😉

godmorgon

När man vaknar av känslan att någon tittar på en.. öppnar ögonen och möts av pussar som säger ”ääääntligen är du vaken!” 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “21 december 2015

  1. Åh vilken härlig ny design och header! Riktigt snyggt 😀
    Låter härligt med sådan ledighet! Jag är ledig på julafton och dagen efter, jobbar imorgon och i övermorgon och på helgen, två dagars ledighet och jobbar dagen innan nyår och sedan är jag klar för året 😀 dock jobbar jag helgen där samma vecka, men det är ju en ny månad 😉

    Sv; ja, det är trist. Igår var det ju varmare ute än vad det var på självaste midsommar också :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>