Ridning

Ridning igår alltså. På en, för mig, helt ny häst. Jag kan erkänna att jag vissa dagar saknar stallet, hästar och ridning. Men fortfarande inte så pass att jag skulle vilja ha en egen häst igen, det tar alldeles för mycket tid och pengar och det intresset har jag inte just nu. Däremot så känner jag att jag skulle ha både tid och lust för en medryttarhäst nu ett par dagar i veckan, så det var precis det jag var och provred igår.

En medryttarhäst som jag kan åka och rida ett par dagar i veckan, utan krav eller mål. Kunna rida ut i skogen och bara vara, rida dressyr eller hoppa. Ta en lektion om jag skulle få lust till det. Men allra mest bara för att njuta.

Jag var lite orolig innan om jag ens skulle komma ihåg hur man gjorde.. men det visade sig att det behövde jag inte alls vara. Klart att man är lite ringrostig när man inte har ridit på ett tag, det är ändå en färskvara och klart man tappar finkänslan. Men grunden sitter ju och hästens ägare tyckte att jag red jättebra och sa flera gånger att ”det syns att du kan rida!” Så det var ju skönt att höra! 😀 Hon erbjöd sig dessutom att filma en snutt och det var verkligen roligt att se på efteråt.

Så.. kanske att ni får se lite mer häst i bloggen framöver! :)

FullSizeRender (55)

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Ridning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>