Dan före dopparedan

Dan före dopparedan idag.. Dagen före julafton. Fast jag tjuvstartar redan idag. Idag jobbar jag fram till kl 12. Jag gjorde klart allt igår så idag behöver jag bara göra det rutinmässiga samt att det står ”skrivbordsstädning” på schemat. Vill ha snyggt och fint när man kommer tillbaka efter ledighet. Kl 12 checkar jag ut från jobbet för sista gången det här året, åker hem och hämtar hundarna + en jäkla massa packning, sedan sätter jag mig i bilen, sätter på låten ”Driving home for christmas” på högsta volym och styr sedan bilen mot familjen i Gävle.

I Gävle väntar lilla julafton (som för mig blir stora julafton det här året). Tradition att fira jul hemma hos pappa dagen innan julafton. Tacos, uppesittarkväll och paketöppning. Bara närmsta familjen som närvarar och kvällen brukar bli riktigt mysig! 😀 ♥

IMG_1352

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Dan före dopparedan

  1. Ååå fina dig!! 😀

    Sv: Haha jag gör EXAKT likadant!! De bjöd på lussebullar på jobbet häromdagen och de såg ut som om att det skulle vara lätt att peta ut russinen då jag bara såg två. Så delade den och såg att det var russin inuti också.. Fick smula ner bullen för att inte få i mig något hahaha :((

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>