28 december 2015

Godmorgon!

Hoppas att ni har haft en riktigt fin och trevlig julhelg! 28 december och vi är mitt uppe i mellandagarna.. Och såklart mellandagsrean! Har ni varit och fyndat något än? Eller ska ni? Eller struntar ni i det helt? Jag har velat åkt ner på stan för att se om jag hittar några fynd men har inte mått helt optimalt för det. Jag har haft så ont senaste dagarna att min julhelg slutade på akuten igår. Men idag mår jag bättre och åker hem från Gävle. Ska nog stanna vid några butiker längs vägen, finns några speciella grejer jag vill kika på :)

IMG_1352

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “28 december 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>