Mellandagsrea på riktigt

Idag ska jag ge mig på mellandagsrean på riktigt, ska alldeles strax åka iväg till Mall of Scandinavia för en shoppingrunda. Misstänker att jag inte kommer vara ensam där, hehe. Men jag har faktiskt en liten lista att gå efter och har jämfört lite priser på olika saker redan innan, så slipper man springa fram och tillbaka mellan butiker.
Får se om jag lyckas hitta något utav det jag letar efter! :)

snötexas

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Mellandagsrea på riktigt

  1. Har faktiskt aldrig varit där, men vad jag har hört så är det riktigt stort och typ ALLA människor befinner sig där! ^^,

    Sv; tack ska du ha! God fortsättning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>