Nytt år, nya mål

Så börjar år 2015 att lida mot sitt slut och det är dags att se över vilka mål man hade för året, uppnådde man dom och hur har det gått längs vägen? Överträffade man målet, vad gjorde man då som var så bra? Eller nådde man inte hela vägen fram, vad skulle man ha gjort annorlunda?

Jag sätter aldrig några nyårslöften, tycker att det är så klyschigt och oftast ingenting man håller eller ens kommer ihåg att man haft. Istället sätter jag upp mål för varje nytt år. Personliga mål, jobbmässiga mål och tidigare har jag haft mål med Flingan. Det gångna året har Texas inte haft några särskilda mål men däremot har vi haft otroligt roligt det året som har varit. Men nu blir det skillnad. Vi ska så klart fortsätta ha roligt men i år, då ska vi jobba mot några mål! Dels delmål men också större mål som jag hoppas att vi ska kunna nå.

När jag sätter mina olika mål så vill jag ha något större mål, som just nu känns långt bort men inte orealistiskt. Det ska vara en utmaning men ändå inte kännas omöjligt – då tappar man snart motivationen. Mot det större målet sätter jag upp ett par delmål som ska underlätta längs vägen till det stora målet och kännas ”enkla”. Ofta händer det att det dyker upp flera delmål längs vägen, ju längre man kommer i sin resa och vet vad man kan sätta för rimliga delmål.

Hur gör ni? Sätter ni nyårslöften, nya mål eller struntar ni i det totalt och tar året som det kommer? 😀

nyårsmål

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Nytt år, nya mål

  1. Jag håller med om nyårslöften. Jag gör faktiskt det varje år, men sällan som jag uppfyller något av dem haha! ^^, lycka till med alla mål! ♥

    Sv; jag funderar på att prova imorgon då killen ska klättra då med. Det såg väldigt kul ut faktiskt ^^,

  2. Jag är himla dålig på nyårslöften, lätt att vara lite typ ”klyschig” och dra till med bra saker.. som dock sällan blir av haha. Så jag försöker komma på bra mål istället, som jag vet går att uppfylla typ 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>