Lugn dag

Idag har det inte blivit många knop här hemma. Åtminstone inte för denna fyrbenta vän. Tidigt imorse åkte vi iväg till Ultuna för höftledsröntgen. Egentligen ska man röntga både höftled och armbågsled när hunden är runt 1 år, vilket vi också gjorde med Texas. Men då den veterinären vi var till då gav dubbel dos av sedering så kände vi att resultatet inte var helt tillförlitligt och har därför valt att omröntga eftersom att för mycket sedering kan ge suddiga och därav svårtolkade bilder.

Efter att han vaknade upp så har han varit extra sällskapssjuk och gnällig så har såklart pysslat om honom lite extra. :)

Nu är det bara att vänta på resultatet från SKK. :)

bild (25)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Lugn dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>