Ridpass nr 2

Så var det andra gången som jag besökte hästen som jag eventuellt ska bli medryttare på. Stora snöflingar som dinglade mot marken och isvindar som blåste gjorde att valet föll på ridhuset. Jag tränade mycket gas och broms med henne för att försöka hitta hennes knappar och vad hon lyssnar på, så gas och broms och tempoväxlingar. Inga större krav direkt, bara lära känna varandra. :)

Hon skötte sig fin fint trots att hon hade massor med överskottsenergi som resulterade i något bocksprång. :)
häst

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Ridpass nr 2

  1. Alltså det var ju helt sinnes sjukt kallt idag!! Gud mina lår har nog fått köldskador. Jag får inte upp värmen i dom!! Brr är så glad att vi har ridhus, för det blåste helt sjuukt idag! usch nä! När jag blir ekonomiskt oberoende lastar jag min ponny på en lastbil och så bosätter vi oss på en fet hästgård där det aldrig blir mindre än 12 grader 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>