3 januari 2016

Igår var en riktig fixar-dag här hemma, jag röjde i skåp och lådor (hoppade dock över garderoberna..), rensade och organiserade om. Ett tag hade jag så jäkla mycket grejer på sängen att jag trodde jag skulle behöva sova på soffan. Det är konstigt det där att ju mer man rensar desto mer oordning blir det och desto mer skit inser man att man faktiskt samlat på sig..

Idag fortsätter det i den stilen, jag ska åka och hämta ut ett paket som ligger och väntar, har fått 3 påminnelser men ombudet har typ aldrig öppet. Idag ska jag hinna dit, dom stänger redan kl 13.. Sedan en sväng förbi affären och köpa tråkiga men nödvändiga saker som diskmedel och sköljmedel. Hem och starta tvättmaskinen och fortsätta rensa upp här hemma. Typisk söndag men skön start på nya året med ordning och reda! :)

lofsdalen

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “3 januari 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>