Good memories 2015

Förra året var andra året som jag körde med en minnesburk. En burk att fylla alla årets BRA händelser och upplevelser i. I slutet av året så är det dags att kika igenom alla lappar och minnas allt det bra som har hänt, det dåliga minns man så bra ändå att det inte behöver skrivas ner på en lapp.. Sen har jag lagt alla lappar i ett kuvert, skrivit året på och klistrat igen. Självklart kör jag samma sak i år igen, alla de positiva saker som händer under året kommer att skrivas ner på en lapp, vikas ihop och läggas i burken. Det behöver inte alltid vara något stort som hänt utan även de små sakerna i vardagen som man uppskattar.

I år blev burken proppfull och självklart kommer jag att resumera året för er med hjälp av dessa lappar. Men det gör vi i ett annat inlägg :)

burklappar

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Good memories 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>