20 från året som har gått

Förra året drog jag 10 lappar från minnesburken och delade de minnena med er. Denna gång kör vi på 20 härliga minnen som ni får ta del av! :)

❋ Göteborg Horse Show dit jag åkte med min bloggvän Isabella. Efter att bara ha pratat via bloggarna så var detta första gången som vi träffades. Det var så klart pirrigt då vi inte visste mycket om varande men vi hade en trevlig helg och det var även första gången som jag besökte GHS!

❋ Minns speciellt en middag med en del kollegor där det bjöds på god mat och framförallt massor av skratt.

❋ Glass- och lakritsfestivalen som jag först var på pressvisning med Isabella och sedan besökte vi riktiga mässan dagen efter med pappa och Helen. 

❋ Midsommar som firades hos pappa med familjen. Grillning och kubbspel.

❋ Flytten från Gävle som öppnade nya dörrar för mig och har gjort att jag har utvecklats och växt som person.

❋ Lydnadskursen och agilitykursen med Texas där vi har haft otroligt roligt ihop och lärt oss massor!

❋ De kompisdejter som jag var på i somras. Det var personliga utmaningar och något nytt för mig och även om det inte resulterade i någon djupare och längre vänskap så hade jag väldigt trevligt! 

❋ Morsdag där jag och min syster bjöd vår mamma på en heldag på spa med tillhörande massagebehandling. Otroligt mysig dag!

❋ Att jag blev kallad på 4 anställningsintervjuer av totalt 5 sökta jobb och att jag nu jobbar på världens bästa jobb. Snacka om egoboost!

❋ En härlig sommardag under min semester där jag och Micke solade, badade, trampade trampbåt, spelade minigolf och bara hade en sjukt mysig dag ihop.

❋ 80års festen i somras där syrrans sambo och mammas man slog ihop deras födelsedagar och bjöd på årets fest! 

❋ Konferensen på kastellet med roliga aktiviteter och trevligt sällskap!

❋ Utflykten till Waxholm där vi besökte marknaden och kastellet. Mysdag! 

❋ Min syster fick barn och jag blev inte bara moster utan även gudmor ♥

❋ Babyshowern som jag och mamma styrde ihop för syrran med alla hennes vänner. Blev en otroligt lyckad tillställning! :) 

❋ Min kusins bröllop, otroligt fint!

❋ Weekend till Barcelona med alla syskon + respektive, en resa som inte alls blev som planerat men ändå så sjukt lyckad och bra. 

❋ Tomas Ledins och Magnus Ugglas konserter på Furuvik.

❋ Framförallt en utställning som jag minns lite extra med Texas där han imponerade stort på mig.

❋ En spontan och härlig sommarlunch med kollegorna vid vattnet.

Detta är alltså bara ett par få minnesglimtar från året som har gått, totalt är det 72 lappar som nu har lagts i ett kuvert. Jag känner verkligen att 2015 var mitt år trots de prövningar som det gav. Hoppas att ni också hade ett fantastiskt år! 

img_7563festivalen192077ståstanna20150531-113324.jpgimageIMG_2267marholmen2DSC_0141utst4image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>