Foderdjungeln

Det där med hundfoder är verkligen en hel djungel. Det finns så många olika fodermärken och fodersorter. Jag har hittills varit nöjd med mitt foder till bägge hundarna men här om dagen fick jag mail från Texas foderleverantör att det fodret ska sluta säljas. Så nu är det bara att ge sig ut i foderdjungeln igen.

Det fodret som han har ätit har vi köpt hos vår lokala zoobutik då det har varit så svårt att få tag på men nu är det slut med det. Hädanefter kommer jag alltid att beställa hundfoder på nätet, det finns många sidor som erbjuder både frifrakt och hemkörning direkt till dörren = inget bärande!

Det bästa nu är att det finns en helt ny sida för att jämföra priser på foder och tillbehör på nätet, nämligen hundfoderpånätet.se, hur grym idé? 😀

texasjul

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>