Godkända höfter!

Jösses så glad jag blev idag när jag sökte på Texas på SKK’s hunddatabas! Äntligen har hans svar från röntgen kommit! Vi röntgade ju hans höfter när han var 1 år precis och han fick då c-höfter, vilket inte är godkänt att tex avla på. Då han fick dubbel dos av narkosen vid det tillfället så bestämde vi ganska direkt att vi kommer vilja röntga om honom eftersom att för mycket narkos ger oskarpa bilder och kan ge en felaktig bedömning av hur höfterna ser ut.

Så denna gång åkte vi till en annan klinik för att röntga och idag kom alltså resultatet och det visade på B-höft! Texas har nu alltså normala höfter utan anmärkning! 😀

texas15

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>